Foloseste mape personalizate pentru a deveni vizibil!

Tinand cont de faptul ca perioada cotidiana este una plina de reclame, publicitate, iar tot ceea ce contureaza succesul unei afaceri este reprezentat de promovarea acesteia. Fiecare antreprenor, fie ca este mai mic sau mai mare, doreste sa isi faca vizibil brand-ul, in special prin tot ceea ce tine de materiale promotionale, iar ideea de a folosit mape personalizate pare a fi una geniala.  Este geniala din mai multe motive, dar doua dintre cele mai importante ar fi reprezentate de faptul ca prin a oferi acest tip de mape personalizate, atat clientilor, cat si angajatilor, spre exemplu, brand-ul va deveni vizibil, oamenii fiind cei ce se deplaseaza peste tot si intra in contact cu alti oameni, astfel raspandit imaginea firmei.

Cel de-al doilea motiv pentru care furnizarea de mape personalizate, drept materiale promotionale, este o idee interesanta si de succes e reprezentata de faptul ca existenta unora, in cadrul unei firme, ofera acesteia o nota de profesionalism, brand-ul aflandu-se pe mape, acestea vor deveni o parte emblematica a organizarii. Totodata, angajatii vor putea sa isi stocheze documentele necesare in mapele personalizate, vor reusi sa organizeze mai bine documentatia, iar compania sa capete un aspect bine pus la punct. Fara dar si poate, aceleasi lucruri ar putea fi realizate si cu mape simple, fara ca acestea sa fie personalizate, dar cu siguranta, vizibilitatea brand-ului va aduce un plus companiei. Cu toate ca pentru unii nu pare atat de important, ideea de a folosi brand-ul in cat mai multe locuri posibile este des intalnita si aplicata, acesta intiparindu-se atat in mintea clientului, cat si in cea a angajatilor.

De ce sa alegi mape personalizate pentru promovare?

In primul rand, un motiv destul de important este reprezentat de faptul ca mapele sunt obiecte foarte utile, atat pentru angajatii unei firme, cat si pentru clientii care le primesc drept cadou. Utilitatea acestora este una care poate oferi vizibilitate brand-ului, avand in vedere ca pot fi folosite pentru a tine la loc sigur diferite documente sau hartii, astfel, folosind o mapa de catre persoane care merg prin multe locuri, vizibilitatea creste.

Dorind sa aflam o parere a unui antreprenor legat de promovare prin intermediul acestor mape, el ne-a marturisit: “Am ales sa imi promovez brand-ul cu ajutorul mapelor personalizate deoarece am de castigat din mai multe puncta de vedere. In primul rand, organizarea din birou, actele ajung in mape cu brand-ul firmei atat la clienti, cat si la diferite institutii, fapt ce face ca acesta sa fie vizibil si totodata, dam dovada de profesionalism. Pe de alta parte, atunci cand clientul primeste acest tip de mape cu sigla companiei, are o reactie placuta si prinde mai multa incredere in noi, ne vede ca fiind mult mai seriosi si implicati. Intr-adevar, nu putem spune ca este un mod esential de promovare, dar totusi este un stil de a promova prin care profesionalismul si devotamentul ies usor la iveala, amprenta fiind pusa usor, iar vizibilitatea companiei ajunge sa fie in crestere.”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *