Pasi de lucru pentru picturi pe numere

Pictura este o arta. Numeroase galerii de pictura sunt deschise in intreaga lume spre a fi admirate sau achizitionate de impatimiti ai tablourilor. Peisajele sau imaginile prezentate in tablourile celebre sunt rezultatul creatiei unor oameni cu un real talent in aceasta directie. Pe langa faptul ca reprezinta o arta in forma cea mai pura, pictura este si o forma de relaxare.

Daca nu sunteti o persoana care sa aiba abilitati innascute in aceasta directie, dar care este pasionata de pictura, alegeti alte variante pentru a va bucura de ea. Spre exemplu, seturile de picturi pe numere sunt extrem de cautate in ultima perioada dat fiind aportul de vibe pozitiv pe care il aduce. Activitatile cu familia sau cu cei dragi sunt mult mai interesante cu un astfel de pachet.

Kit-ul este foarte usor de folosit si te vor indruma la fiecare pas pentru un tablou de exceptie. Culorile acrilice sunt numerotate, la fel ca schita de lucru, astfel vei sti exact unde si ce culoare se potriveste. Vei primi, de asemenea, si pensoane speciale cu care culorile sa se aseze la perfectie pe foaia de lucru.

Respecta urmatorii pasi de lucru si iti poti face o galerie cu picturi pe numere la tine acasa

  1. Timpul. Alege o zi in care ai timp si te poti bucura pe deplin de aceasta activitate. Relaxarea vine o data cu timpul tau liber. Daca gandurile tale se vor indrepta catre activitatea in sine, ii vei acorda o pauza mintii de la momentele stresante adunate pe parcursul unei saptamani. O astfel de pictura solicita rabdare, iar timpul este aliatul perfect in acest demers.
  2. Locul. Stabileste impreuna cu ceilalti participanti la activitate un loc in care va simtiti bine. Poate fi o camera din locuinta, unde va relaxati deobicei, poate fi curtea sau puteti alege un spatiu in afara casei. Spre exemplu, foarte multe persoane aleg sa se bucure de pictura in cadrul naturii, fiind inspirati de aceasta si primind un vibe foarte relaxant.
  3. Pregateste materialele. Ar fi indicat ca atunci cand te apuci de lucru sa nu trebuiasca sa te opresti pentru ca ai omis anumite instrumente din kit. De asemenea, poti aduce cu tine cateva recipiente pline cu apa pentru curatarea pensulelor si cateva coli albe pentru testele de culoare.
  4. Incepe cu cea mai inchisa nuanta. Kit-urile de picturi pe numere au nuante de la cele mai deschise si transparente la cele mai inchise, opace. Pentru a evita erorile ulterioare, incepe aplicarea de la cea mai inchisa, permitand totodata si uscarea. Asa cum am mentionat anterior, ai nevoie de timp si iti poti dezvolta si rabdarea o data cu desfasurarea acestei activitati.
  5. Curata pensulele. Dupa finalizarea activitatii curata de fiecare data pensulele. Culorile acrilice sunt culori puternice care raman in firele pensoanelor si care, dupa uscare, devin extrem de greu de indepartat. Nu ai vrea sa risti deteriorarea acestora pentru ca vei mai avea nevoie si pe viitor.
  6. Aplica un strat de vernis. Poti sigila stratul de culoare si poti proteja tabloul cu un lac protector numit „vernis”. Astfel, te vei asigura ca munca ta este protejata de impurtitati si factori externi pe o perioada mai lunga de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *