Când scriem pe blog?

Blogul a devenit pentru foarte multe persoane o unealtă indispensabilă, scoţând ceva bani de buzunar din el şi totodată împărtăşind părerile lor cu cei din jur. Un mecanism foarte interesant.

Însă, aceştia trec prin foarte multe probleme de-a lungul timpului, de la traficul scăzut, la lipsa de idei, sau pur şi simplu, nu au un program foarte bine pus la punct pentru a putea să transmită conţinutul. Acest factor minor îi determină de cele mai multe ori să părăsească blogul cu zilele, fără să scrie ceva, sau dacă au foarte puţin timp, aruncă un articol doar ca număr, dar din păcate nesemnificativ.

Un blogger adevărat postează ceva zilnic, unul sau mai multe articole, toate interesante în care are cu adevărat ceva de spus, relatează o întamplare frumoasă sau o faptă bună făcută de cei din jur. Bloggerii pe lângă că reprezintă brandul lor personal, aceştia sunt şi nişte ambasadori ai oraşelor din care provin, arătând tuturor ce tradiţii sunt în zona lor.

Sunt bloggeri care scriu când sunt singuri, alţii pot scrie şi pe o gălăgie infernală, unii pot la o anumită lumină şi aşa mai departe. De cele mai multe ori, scuza bloggerilor este că nu au timp să scrie pe blog, doar că este foarte prost spus, dacă se doreşte se poate. Spre exemplu, atunci când scri pe blog înseamnă un sacrificiu, iar dacă vrei să faci cu adevărat ceva cu acel blog, trebuie să îţi asumi.

De aceea, ca blogger, te poţi trezi în fiecare zi cu o oră mai repede special pentru a scrie ceva pe blog. Dacă faci acest lucru, nu mai stă nimic între tine şi blog. Pe lângă timp, vei avea mintea şi corpul odihnit şi vei putea să redactezi un text foarte frumos. Este aşa frumos să fi blogger. Este aşa de frumos să vezi că el creşte în fiecare zi. Avem timp întotdeauna, dar trebuie să-l folosim în mod conştient.

1 thought on “Când scriem pe blog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *