Despre viitorul acestui blog

Acesta este un blog general pe care vor fi postate foarte multe articole din orice nișă. Am de gând să fiu cât mai constant și să-l țin online pentru cât mai mult timp. Acest domeniu a mai fost înregistrat și un alt tip a scris pe e în anii trecuți. Inițial am vrut să-l readuc la viață, la modul că am vrut să repostez articolele care au fost scrise de vechiul autor, articole pe care le găseam cu ajutorul unui tool care caută în arhivă anumitor site-uri, dar nu am considerat că este chiar cea mai bună practică pentru ceea ce vreau eu să fac din acest blog. Dețin deja foarte multe bloguri pline de advertoriale și link-uri externe și mi-aș dori ca acesta să fie cât mai curat și fresh.

Nu promit nimic de la început pentru că nu-mi place să promit, ca apoi să nu mă țin de treabă. Totuși, îmi doresc să scriu cât mai mult și să reușesc până la sfârșitul anului să postez minim 50 de articole generale, din toate domeniile de activitate. Despre lungimea articolelor este inutil să vorbesc, este de la sine înțeles că voi scrie atât articole lungi, când va fi cazul, cât și articole scurte, când voi considera că este inutil să o lungesc prea mult și fără scop.

Sunt un tip care activează în online și cu alte site-uri, nu o să dezvălui prea multe despre mine că este inutil la momentul actual. Este foarte probabil să comentez și alte bloguri cu link-ul acestui blog. Vor apărea de-a lungul timpului și unele advertoriale pentru că orice producător de conținut are nevoie de resurse financiare pentru a continua în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *