Transformă blogul într-o comunitate

Există și alte persoane în blogging care discută despre același subiect ca și tine, poate mai bine sau mai rău, dar cum probabil ți-ai dat seama până acum, conținutul nu mai este rege, ci contextul.

Cititorii care se întorc înapoi sunt pertinenți pentru succesul blog-ului tău. Deci, este vorba de a avea vizitatori fideli. Acest lucru îți permite să te concentrezi pe ceea ce faci cel mai bine – scrierea de materiale pe care oamenii să le îndrăgească, și scrierea de materiale care să ajute oamenii din întreaga lume.

Toate blogurile de succes sunt comunități, și dacă dorești să transformi blogul tău în ceva special, ceva care să-ți acorde libertatea financiară, și ceva care să ajute nenumărați oameni, atunci trebuie să creezi o comunitate din blogul tău.

Construiește o comunitate pe o singură idee puternică. Înțelegerea mediului de blogging necesită un ton mai deschis și mai accesibil, nu-ți fie frică să te apropi de subiect cu umor și spirit.

Cel mai important, nu ascunde niciodată personalitatea ta. Oamenii cumpără ceea ce faci, pentru acel 1 % care te face diferit, nu pentru procentul de 99 % care te face același. Ar trebui, de asemenea, să știi că o dată ce blogul crește, s-ar putea să crească din ideea inițială, deci va trebui să fii flexibil cu privire la evoluția sa. O putere expertă nu vine din cunoaștere, vine știind unde să o găsești.

Alegerea unui nume pentru blogul sau comunitatea ta este un pas important. Numele ales trebuie să sune ca fiind mai important sau mai mare decât tine. Vei construi o comunitate aici și alții vor dori să fie o parte din ea.

În cele din urmă, numele ar trebui să fie ceva care este intuitiv și semnificativ pentru publicul tău. Ar trebui să fie, de asemenea, ceva care să-i facă pe vizitatori să se simtă ca și cum ar arăta bine prin trecerea pe lângă colegi, prieteni sau membri ai familiei. Succesul nu va veni peste noapte, dar după ce ți-ai planificat strategia și ți-ai dedicat timpul necesar, vei putea transforma blogul tău într-o comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *