Despre betonul amprentat

Atunci cand intentionezi sa-ti pui beton amprentat in curte, de exemplu sau sa-ti infrumusetezi terasa, atunci e bine sa stii ca poti alege dintre mai multe modele. Acestea sunt facute pentru ca toti clientii sa fie multumiti si sa contureze o atmosfera cat mai placuta.

Iata cateva modele din care poti alege atunci cand te gandesti sa-ti pui beton amprentat. Modelul “caramida veche” te poate introduce in atmosfera timpurilor de odinioara si vei putea sa te bucuri de o ambianta foarte placuta, caracteristica anilor 50 sau 60, de exemplu. Mai apoi, “imitatia gresie” poate fi utilizata atat in interior, cat si in exterior, pentru ca este pliabila pe dorintele clientilor. “Imitatia scandura” este un alt model foarte interesant care ofera clientilor posibilitatea de-a intra intr-o atmosfera foarte placuta. Acesta este ales in special de cei care au case la munte si care vor sa asorteze peisajul, in intregul sau cu tot ceea ce se gaseste in casa, dar si imprejurul acesteia. Modelul “piatra cubica” este ales in general de catre cei care vor sa infrumuseteze strazile pietonale, pentru ca astfel se renunta la betonul normal care cedeaza foarte repede si care se dovedeste a fi si foarte costisitor. “Piatra morisca” este un alt tip de beton amprentat care se afla in topul preferintelor clientilor. Este usor de montat, dar si de intretinut, asa ca veti avea parte de mai multe avantaje. Nici betonul amprentat de tip “piatra iregulara” nu trebuie sa fie exclus din preferintele tale, intrucat este foarte interesant si ofera tuturor posibilitatea de-a pasi foarte bine. “Piatra morisca” se afla si ea in randul modelelor pentru betonul amprentat, asa ca e bine sa va ganditi si la acest tip.

Cat despre culorile pentru toate tipurile de beton amprentat, acestea pot fi alese dintr-un catalog in care exista numeroase tonuri, in functie de preferintele tale. Trebuie sa te gandesti la locul in care vrei sa montezi betonul amprentat, pentru ca totul sa fie in concordanta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *