Credit IMM – Creditul afacerii tale

Planificati corpurile si accesoriile pentru start-up-ul dumneavoastra? Sau doriti sa va modernizati facilitatile de productie existente pentru compania dumneavoastra existenta? Cu un credit IMM rapid pentru lucratori independenti si antreprenori, va puteti transforma proiectele de finantare in realitate. Am reunit mai jos pentru dumneavoastra ceea ce ar trebui sa tineti cont.

Ce este un Credit IMM rapid?

In jungla imprumuturilor corporative, poate fi dificil sa se identifice diferentele dintre tipurile individuale de imprumut. Exista, de asemenea, utilizarea inconsecventa a terminologiei si utilizarea termenilor tehnici.

Cand cautati un credit IMM rapid adecvat pentru proiectul dumneavoastra de investitii, va veti intalni cu diferiti termeni: de la linia de credit la imprumutul de capital de lucru, imprumutul de investitii, imprumutul de cont curent pana la imprumutul comercial. Aducem lumina in intuneric pentru tine!

Un credit IMM rapid (cunoscut si sub numele de imprumut de afaceri sau imprumut comercial) este o achizitie de lichiditate pentru o perioada de timp si se acorda companiei de catre un creditor, proprietarul serviciului, contra platii unei taxe. Aceasta este o definitie foarte larga care include toate tipurile de credite, inclusiv credite de garantie si imprumuturi, de exemplu.

Cum se clasifica un credit?

Un credit IMM rapid este definit ca un imprumut in bani. Se afirma ca imprumutatorul se angajeaza sa ofere imprumutatului o anumita suma de bani in schimbul dobanzii si rambursarii. Imprumutul este astfel alocat activitatii de creditare. Prin urmare, termenul de credit este cel mai cuprinzator si este un termen generic pentru faptul ca finantatorii externi va ofera fonduri lichide.

In practica, utilizarea respectiva a termenilor „credit” si „imprumut” depinde adesea de termen si de cerinta de capital. Cu alte cuvinte: un imprumut are o perioada de contract mai scurta de la 1 la 5 ani si este deja acordat pentru sume mai mici ale imprumutului.

Un imprumut este, in general, considerat a fi finantare pe termen lung de la 5 ani cu cerinte de finantare crescute, adesea in intervalul de sase cifre sau mai mult. Distinctia se face mai puternic cu clientii privati decat in ​​domeniul imprumuturilor corporative.

Ofertele de finantare nu vizeaza exclusiv start-up-urile, ci sunt disponibile si pentru freelanceri si succesorii companiei, precum si imprumuturi corporative pentru tinerii antreprenori. Pentru toate companiile care exista de mai bine de 5 ani, un imprumut de afaceri este oferit printr-un credit IMM rapid.

Indiferent daca doriti sa investiti in echipamente noi de afaceri, reinnoiti-va parcul de utilaje sau finantati productia in curs: imprumutul bancar IMM este ideal pentru aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *