Cele mai utile cadouri corporate

Daca doresti sa le oferi o mica supriza angajatilor tai, va trebui sa stii care sunt cele mai utile cadouri corporate. Pe langa faptul ca gestul este unul demn de aprecieri, lucrurile oferite in dar trebuie sa le si foloseasca in activitatea de zi cu zi sau in viata personala. Iata cateva dintre cele mai folositoare obiecte pe care le poti oferi angajatilor:

  1. Mape personalizate. Organizarea documentelor si a actelor importante este mult mai simpla atunci cand dispun de o mapa bine compartimentata. Mapele le pot deservi atat in scop profesional, cat si in scop personal, in functie de alegerea fiecarui angajat. Birourile vor fi mult mai ordonate, iar hartiile isi vor gasi un loc mai bun in interiorul acesto mape.
  2. Pixurile. Poate unul dintre cele mai utilizate din aceasta gama de cadouri este pixul inscriptionat cu logo-ul firmei sau cu un mesaj motivant. Indiferent daca munca se desfasoara predominant in fata unui ecran, cu siguranta sunt aspecte importante ce trebuie notate. Pe langa faptul ca sunt utile, ele implica si o forma de apartenenta spirituala la ceea ce inseamna firma. Este extrem de important ca fiecare angajat sa se simta parte importanta a afacerii si nu doar un pion printre multi altii.
  3. Agendele. Foile de notite se pot pierde, pot ocupa spatiu inutil si pot arata uneori inestetic pe un birou. O agenda ii poate ajuta pe angajatii dumneavoastra sa devina mult mai organizati. Impartirea task-urilor pe momente ale zilei ii va sprijini in munca lor si nu ii va lasa sa omita din sarcinile pe care le au de realizat. De asemenea, ei isi pot monitoriza mult mai bine timpul si eficienta pe care o au la locul de munca. Pot invata sa devina mai organizati si sa controleze in totalitate managementul timpului.

Alte idei de cadouri corporate

Daca ati oferit deja toate cadourile exemplificate anterior si sunteti in cautarea de noi idei, recomandat este sa alegeti in continuare obiecte care le vor fi utile. Unii antreprenori aleg sa le ofere angajatilor cadouri la anumite ocazii special precum ziua de nastere, Paste sau Craciun, o anumita suma de bani. Desigur ca poate fi si aceasta o forma de cadouri corporate cu valoare baneasca, insa cel mai impresionante sunt obiectele.

A oferi un anumit dar poate avea mai multe semnificatii decat valoarea in sine. Angajatii vor intelege faptul ca v-ati preocupat pentru ei, ati depus un anumit efort si nu doar de natura financiara. Unele aspecte din oferirea unui cadou sunt mult mai de pret pentru oameni decat valoarea lor in sine.

Spre exemplu, daca va doriti sa va surprindeti angajatii cu ocazia celor mai mari sarbatori, puteti alege cosuri cu produse de sezon pentru fiecare dintre acestia. Pe langa obiectele personalizate mentionate anterior, puteti adauga o cana sau un set de pahare personalizate si produse alimentare. Un cos cu alimente si obiecte personalizate le va deservi atat pentru masa festiva din zilele de sarbatoare, cat si la desfasurarea activitatii la locul de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *