Invata-ti copilul inca din primii ani de scoala sa-si organizeze rechizitele intr-un fiset metalic!

Iti va fi greu sa te organizezi ca adult si sa dai dovada de eficienta la lucru, daca nu capeti aceste deprinderi inca de mic. De aceea, este o idee buna ca fiecare copil sa aiba la dispozitie, indata ce merge la scoala, un fiset metalic in care sa isi depoziteze rechizitele.

Metalul din care sunt realizate aceste obiecte de mobilier disponibile in oferta www.viamond.ro le garanteaza rezistenta in timp, chiar si in cazul in care sunt folosite de copii mai nazdravani. Ele rezista atat la diferite socuri si lovituri, cat si daca sunt improscate cu anumite substante folosite de cei mici.

In plus, exista o mare varietate de modele, care se pot incadra cu succes in orice tip de spatiu. Iata cateva dintre modelele apreciate de parinti pentru modul in care ii ajuta pe cei mici sa fie mai ordonati si mai bine organizati!

Fiset metalic de culoare roz, cu 4 rafturi

Realizat din tabla de otel de cea mai buna calitate, produsul se remarca atat prin rezistenta, cat si prin marea capacitate de depozitare. Fiecare dintre cele 4 polite reglabile pe inaltime este capabila sa suporte o greutate de pana la 50 de kilograme, cu conditia sa fie uniform distribuita. Adaugand si baza, rezulta ca dulapul poate depozita pana la 250 de kilograme de rechizite, ceea ce acopera cu siguranta nevoile oricarui copil, indiferent daca urmeaza cursurile scolii primare, gimnaziale sau liceale!

Livrat in stare complet asamblata, acest fiset metalic beneficiaza de o garantie de 3 ani, insa durata sa de viata este mult mai indelungata. Are greutatea neta de 39 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: latimea de 800 de milimetri, adancimea de 350 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri. Este disponibil la un pret de 924,36 de lei fara TVA sau 1.099,99 de lei cu TVA, ceea ce reprezinta o reducere consistenta de la pretul initial de 1.699,99 de lei.

Set format din fiset metalic si clasificator metalic

Setul indeplineste necesitati multiple de depozitare si organizare si este disponibil, de asemenea, la un pret special, care permite economisirea a nu mai putin de 1.100 de lei! Mai precis, de la un pret initial de 3.499,99 de lei, produsul poate fi cumparat in prezent in schimbul a 2.399,99 de lei cu TVA inclus sau 2.016,80 de lei fara TVA.

Fisetul este prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime, fiecare dintre ele capabila sa suporte o greutate de 40 pana la 50 de kilograme. Usile de culoare albastra sunt prevazute cu doua chei. Greutatea produsului este de 39 de kilograme, latimea de 800 de milimetri, adancimea de 350 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri.

Clasificatorul metalic se livreaza, de asemenea, complet asamblat si este dotat cu 4 sertare, fiecare dintre ele capabil sa suporte o greutate de 20 de kilograme. Latimea totala este de 460 de milimetri, adancimea de 620 de milimetri, iar inaltimea de 1.325 de milimetri. Sistemul anti-rasturnare nu permite deschiderea simultana a doua sau mai multe sertare.

Cu modelul potrivit de fiset metalic, copilul va invata de mic importanta unei bune organizari, ceea ce ii va spori sansele de succes la varsta adulta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *