Gratarul pentru kebab, nelipsit dintr-o bucatarie profesionala cu specific arabesc

In anii de dupa Revolutie, unele dintre localurile care au capatat in mod constant adepti noi, fie ca ne referim la restaurante sau fast-food-uri, au fost cele cu specific arabesc. Gustul deosebit, varietatea ofertei, usurinta prepararii si servirii, precum si alternativele mai sanatoase reprezinta principalele argumente in favoarea gastronomiei din aceasta zona. Nu in ultimul rand, pozitia Romaniei, aflata atat din punct de vedere geografic, cat si social si cultural, intre Orient si Occident, ne-a facut sa apreciem mai mult savorile provenite din tari precum Turcia, Siria, Liban sau Iordania.

Tocmai din acest motiv, daca planuiti astazi deschiderea unei unitati din domeniul ospitalitatii specializate pe astfel de preparate, aveti garantia unui potential public numeros, care se „traduce” prin posibilitati mari de profit. Insa, pentru ca alimentele sa se ridice la standardele si exigentele clientilor, este nevoie nu doar sa angajati chefi cu experienta si poate chiar proveniti din tarile enumerate, ci si sa va echipati bucataria profesionala cu utilaje de top. Doar astfel, aveti certitudinea succesului pe termen scurt, mediu si lung, un deziderat al tuturor antreprenorilor, indiferent de industria in care activeaza, mai ales intr-un climat economic destul de instabil, precum cel pe care il traversam in prezent.

bucatarii profesionale

Un furnizor cu adevarat profesionist si cu o experienta indelungata in domeniu, asa cum este Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, pune la dispozitia partenerilor sai echipamente provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Acestea sunt fiabile, usor de utilizat, performante, dotate cu functii inteligente si au o durata indelungata de viata, fara necesitatea unor interventii repetate, pentru activitati de mentenanta si reparatii. Printre ele, se numara si gratare de kebab, electrice sau pe gaz, cu doua ori mai multe zone de incalzire si o capacitate mare.

Iata, in continuare, cateva exemple de asemenea dispozitive indispensabile intr-o bucatarie profesionala cu specific arabesc:

Gratar electric pentru kebab, 2 zone – pret 3.410 lei

Dimensiuni: 48×52,5×94 de centimetri / Greutate: 26 de kilograme / kW electric: 6,4 / Temperatura de lucru: maximum 320 de grade Celsius / Capacitate: maximum 30 de kilograme;

Gratar electric pentru kebab, 3 zone – pret 3.990 de lei

Dimensiuni: 48×52,5×112 centimetri / Greutate: 32 de kilograme / kW electric: 9,0 / Temperatura de lucru: maximum 320 de grade Celsius / Capacitate: maximum 70 de kilograme;

Gratar pe gaz pentru kebab, 4 zone – pret 5.025 de lei

Dimensiuni: 48x63x119,5 centimetri / Greutate: 39 de kilograme / kW gaz: 15,3 / Temperatura de lucru: maximum 420 de grade Celsius / Capacitate: maximum 70 de kilograme.

Toate echipamentele descrise mai sus vin insotite, in bucataria profesionala a restaurantului ori fast-food-ului cu specific arabesc pe care intentionati sa il inaugurati cat de curand, de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Contra cost, aceasta poate fi extinsa la Performance Care (Base + revizie anuala, training utilizare, interventie in 72 de ore) – 205 lei si Premium Care (Performance + 24 de luni piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore) – 365 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *