Cum sa ai un look de vedeta

Femeile pun un accent mare pe aspectul lor, astfel incearca mereu sa urmeze cele mai noi tendinte. Pentru a avea insa un look de vedeta, nu trebuie sa cheltuiti mult, secretul se ascunde in alegerea si accesorizarea corecta. Atat pe timpul verii cat si iarna, puteti avea un aspect cuceritor. In randurile de mai jos puteti afla de ce aveti nevoie ca sa aratati la fel ca si o vedeta din Hollywood.

Tricou cu imprimeuri: vedetele sunt innebunite dupa aceste modele de tricouri. Culoarea se alege in functie de locul unde v-a fi purtat. Imprimeul decorativ poate fi floral, animalic, cu dungi, forme diverse etc. Este important de asemena sa alegeti dimensiunile corecte ale imprimeurilor.

Ceas: un accesoriu traditional dar la moda de foarte multi ani. Un ceas trebuie ales cu atentie, potrivit aspectelor fizice si marimii de la incheietura. Cureaua ceasului poate fi colorata la tinutele casual, insa cand vine vorba de o tinuta eleganta, va recomandam sa optati pentru ceasuri cu o curea inchisa sau alba, sau un model cu accesorii.

Colanti sau jeans strech: sunt confortabile, usor de accesorizate si se potrivesc aproape la orice eveniment. Colantii si jeansurile pot fi purtati atat cu cizme, cat si cu sandale, bocanci sau slapi, alegerea va apartine. Vedetele insa de foarte multe ori combina aceste piese vestimentare cu sandale sau cizme, pentru un look sexy si feminin.

Geanta: este unul dintre cele mai importante accesorii al unei femei. Acesta se alege mereu in functie la locul unde v-a fi purtat si in functie de tinuta. La plaja alegeti o geanta mare din materiale usoare, la o seara eleganta, o geanta plic si la locul de munca, o geanta de calitate de dimensiuni variate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *