Cum poti creste durata vizitelor pe site?

Este vital sa obtii vizitatori pentru site-ul tau insa este la fel de vital ca vizitatorii sa petreaca cat mai mult timp pe acesta in cazul in care aveti asteptari sa citeasca articolele de pe blog, sa lase comentarii, sa cumpere produse si asa mai departe.

Vizitatorii care interactioneaza cu site-ul tau, de cele mai multe ori, se vor intoarce inapoi pe site iar durata vizitei este unul dintre factorii principali de care trebuie sa tii cont.

Ce doresti sa faca vizitatorii pe site ? Sa se inscrie la newsletter, sa faca clic pe anunturi tale, sa cumpere un produs, sa lase un comentariu pe blogul tau ? Orice ar fi, obiectivul este acela de a lua un interes legitm de prima data cand intra pe site pentru ca, daca nu le atragi atentia de prima data, atunci cand ai mai avea sansa sa faci acest lucru ?

Mai jos gasesti 5 sfaturi pentru cresterea duratei de timp petrecuta de vizitatori pe site.

1. Un site care ofera resurse puternice pentru industrie este o modalitate foarte buna de a atrage oamenii pentru informatiile valoroase. Un continut unic si interesant ii va face pe vizitatori sa isi petreaca mai mult timp citind si chiar sa distribuie continutul pe retele de socializare. De asemenea, puteti chiar posta interviuri text, audio si chiar video.

2. Asigura-te ca site-ul este profesionist in orice mod si aici ma refer inclusiv la textul pe care il utilizezi pentru ca acesta ar trebui sa fie usor de citit.

3. Astazi, oamenii parca sunt intr-o graba continua si nu au prea multa rabdare ca o pagina web sa se incarce. Daca paginile tale nu se incarca rapid, atunci ar trebui sa apelati la un specialist seo pentru a imbunatati viteza de incarcare a acestora.

4. Incurajeaza-ti vizitatorii sa participe la un sondaj in schimbul unui mic cadou spre exemplu. Odata ce este completat sondajul, ar trebui sa ii redirectionati spre prima pagina.

5. Atunci cand doresti sa iti exprimii opinia pe o anumita tema din industria ta, trebuie sa fii foarte specific si nu trebuie sa mai pui in discutie si alte lucruri ce nu au legatura cu acea tema. Vizitatorul are nevoie exact de ceea ce vede in titlul articolului, nu are nevoie de alte informatii suplimentare sau plictisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *