Cum alegi caietul cu foi A4 potrivit?

Ca elev, caietul poate reflecta îndeaproape activitatea ta școlară însă, nu trebuie sa fii elev ca sa îți poți păstra notițele de zi cu zi organizate.

Caietul nostru este disponibil în format a 4, pentru a facilita o imagine de ansamblu asupra conținutului scris, iar datorita celor 5 separatoare din carton, distribuite în cele 150 de pagini, informațiile notate pot fi împărțite și găsite mult mai ușor.

Intre paginile caietului se regăsesc 3 tipuri de foi: dictando și de matematică, care sunt liniate, dar si foi veline, care sunt perfecte pentru desene. La începutul fiecărei delimitări se afla o foaie cartonată, pe care se pot nota ideile principale sau alte detalii.

Cât de importantă este calitatea caietului cu foi A4?

Componența filelor ușor cerate face ca pixul sa alunece mai rapid pe suprafața lor. Calitatea paginilor, data de textura si grosimea lor scot din ecuație problemele petelor de cerneală și a urmelor lăsate de radierea creionului.

Coperta caietului este din carton laminat, pe care se regăsește un chenar în care proprietarul își poate note numele și alte date personale. Design-ul copertelor variază, produsul fiind disponibil in diverse modele, atât pentru copii, cu eroi din desene animate, cât și cu desene mai abstracte, toate în culori vii.

Caietul format a 4 se găsește legat atât în spirală metalică dar și clasic, cu capse. Întocmind toate aceste specificații, regasim caietul nostru un produs excepțional în organizarea și păstrarea notițelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *