Câteva secrete pentru unghii frumoase

Chiar dacă recunoaștem asta sau nu, fiecare dintre noi ne-am făcut o părere negativă despre o anumită persoană după ce am analizat unghiile acestei persoane. Pentru că este un aspect care ne reprezintă și spune multe despre igiena și modul în care noi ne îngrijim, trebuie să punem un accent deosebit pe unghiile noastre. Nu doar din punct de vedere estetic este necesar să ne îngrijim unghiile, ci și din punct de vedere al sănătății.

Niște unghii frumoase sunt niște unghii hidratate și îngrijite cu atenție. În cazul doamnelor, atunci când merg la manichiură se pot bucura de cele mai eficiente tratamente și produse care nu fac decât foarte mult bine, precum oja semipermanenta. În cazul bărbaților, chiar dacă nu pare deloc masculin la prima vedere, nu este exclus să mergem la un salon pentru niște unghii sănătoase și frumoase.

Sunt mai multe detalii de care trebuie să ținem cont pentru a avea niște unghii sănătoase și frumoase, iată câteva dintre acestea:

Mergi la un salon sau la o persoană pricepută pentru manichiură

De multe ori preferăm să ne îngrijim singuri unghiile, chiar dacă acest lucru nu este cel mai indicat. O manichiuristă care are experiență în acest domeniu va ști exact ce produse să folosească pentru unghiile noastre și ce să ne recomande, în timp ce noi nu putem să facem aceste alegeri în mod corect.

Mai mult decât atât, saloanele sau persoanele care activează în acest domeniu și vând aceste servicii au produsele și kit-urile necesare pentru o manichiură completă. Acum trebuie să recunoaștem, nu toți avem o lampa led unghii acasă și nu toți știm să o folosim la adevărata ei valoare.

Ai grijă la alimentație

Putem spune că nu contează foarte mult alimentația în ceea ce privește unghiile, dar acest lucru este total greșit. Pentru un corp sănătos avem nevoie de o alimentație sănătoasă, iar acest lucru se va vedea pe fiecare parte a corpului nostru, inclusiv unghile. Un corp frumos trebuie alimentat cu un combustibil de calitate.

Așa cum mașinile au nevoie de cel mai bun carburant pentru o durată de viață mai mare, așa și organismul nostru are nevoie de produse de calitate pentru a arăta și funcționa mai bine.

Nu folosi produse după ureche

Nu toate produsele de pe piață sunt potrivite pentru unghiile noastre, iar acest lucru trebuie să ne intre foarte bine în cap. Chiar dacă un anumit produs pentru unghii este eficient în cazul unei prietene, în cazul nostru s-ar putea să ne facă mai mult rău decât bine. Încearcă să vorbești cu o persoană care activează în domeniu și să îi pui cât mai multe întrebări, asta după ce ți-a văzut exact unghiile și modul în care se prezintă acestea.

Foarte mulți medici ne pot da un diagnostic după o scurtă privire asupra unghiilor noastre, iar dacă până acum nu am avut grije de ele, ar trebui să o facem cât mai rapid. Un corp frumos și sănătos este un corp în care fiecare parte a acestuia arată foarte bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *