Confortul pacienților, o prioritate a clinicii Bine

Între pacient și medic trebuie să existe o formă de colaborare bazată pe mult profesionalism și confort. Frica de a vizita un medic este de domeniul trecutului, iar această afirmație va fi dezbătută de-a lungul articolului prin răspunsuri clare care să demonstreze că acest sentiment neplăcut este întâlnit doar atunci când alegem neinspirat o clinică pe care să o frecventăm. La Clinica Bine nu doar serviciile sunt de calitate superioară, ci și abordarea medicilor specialiști. Fiecare pacient este primit cu mult respect, iar pentru rezolvarea problemelor de sănătate sunt utilizate cele mai avansate tehnologii.

Echipa de medici care reprezintă clinica Bine sunt pasionați de profesia lor și au un obiectiv comun, cel de a oferi pacienților încredere și confort. Deoarece comunicarea lor cu pacienții este atât de deschisă și pe un ton amical, persoanele care se confruntă cu diferite afecțiuni sunt mult mai deschiși în fața echipei Bine. În spatele acestui concept stau Sînziana Istrate, Cristina Cotruță și Emil Ungureanu, doctori și foarte buni prieteni. Legătura dintre medici poate fi observată atât în clinică, cât și în viața personală, discuțiile fiind dominate de schimbările din domeniul medicinei care pot oferi un real avantaj pacienților.

Oftalmologia este latura din medicină care se ocupă cu sănătatea ochilor. Pentru că stilul de viață al multora dintre noi nu este tocmai în favoarea ochilor, vizitele frecvente la medic ar trebui să reprezinte un obiectiv pentru fiecare dintre noi. Cu ajutorul ochilor îi observăm pe cei dragi din jurul nostru, memorăm locuri deosebite și ne menținem activi din punct de vedere profesional.

Să descoperim împreună serviciile oferite de Clinica Bine în materie de oftalmologie:

Oftalmologie: Mentine-ti sanatatea oculara!

Fiind una dintre cele mai elegante clinici oftalmologice, Clinica Bine este locul ideal în care putem găsi rezolvare la problemele oculare cu care ne confruntăm. Fiecare disconfort, iritație, durere sau sensibilitate la nivelul acestor organe ar trebui să ne conducă la medicul oftalmolog. Discuțiile cu medicul Dr. Sînziana Istrate sunt purtate savurând un pahar de limonadă proaspătă, tocmai pentru că echipa despre care am menționat își dorește să vă ofere cât mai mult confort. Vizita la medicul nu mai trebuie privită ca fiind o ultimă soluție în rezolvarea problemelor, ci o alegere corectă pe care o facem pentru a ține departe aceste afecțiuni care ne afectează viața.

La această clinică cu servicii care se deosebesc atât de mult de concurență putem găsi atât perechea de ochelari potrivită, cât și lentilele sau alte produse de igienă a ochilor.

Dr. Sînziana Istrate, expertul în oftalmologie de la Clinica Bine

Fiind un medic cu multă experiență în ortokeratologie, Dr. Sînziana Istrate se declară mulțumită atunci când reușește să le transmită clienților din starea sa de spirit pozitivă. Fiecare problemă își poate găsi rezolvarea printr-un tratament adecvat și alegerea corectă a unei perechi de ochelari.

Ortokeratologia reprezintă metoda modernă din oftalmologie care ajută pacienții să-și corecteze pe timpul nopții miopia ușoară și astigmatismul. Această corecție este realizată cu ajutorul unor lentile dure pe care le veți alege la sfatul Dr. Sînziana Istrare, specialistul clinicii Bine.

Fiecare pacient care trece pragul clinicii Bine are în spate o poveste, dar indiferent de aceasta trebuie să se regăseasca grija pentru propriul corp.” – spune Dr. Sînziana Istrate, medic primar oftalmolog, Doctor în medicină și asistent universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *