Procedura de inserare a unui implant dentar, tratamentul bun la toate – iata cate probleme poate rezolva!

Procedura de inserare a unui implant dentar este o solutie moderna si durabila pentru toti pacientii care au pierdut unul sau mai multi dinti. Aceasta este utilizata de catre medicii stomatologi din toata lumea, pentru a restabili functia masticatorie si pentru a imbunatati aspectul zambetului. Implanturile dentare sunt confectionate din titan, zirconiu sau alte materiale compatibile cu organismul uman, care nu cauzeaza reactii alergice si nu sunt respinse de organism.

La Dental Premier, aceasta procedura este efectuata in trei etape. La prima intalnire cu medicul stomatolog, acesta iti va aprecia starea de sanatate prin analize medicale, iti va face o verificare dentara, radiografiile necesare si computerul tomograf.

implant dentar

Apoi, la urmatoarea vizita in clinica stomatologica, acesta iti va insera implantul dentar in osul maxilar sau mandibular si se va astepta intre 2 si 6 luni, in functie de caz, pentru ca piesele sa se prinda in os, proces denumit osteointegrare.

In ultima etapa, se va face o mica incizie in dreptul implantului si se va monta un conformator gingival, care permite vindecarea estetica a gingiei. Apoi, medicul specialist iti va monta un bont de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare, iar in laboratorul de tehnica dentara se va realiza lucrarea finala.

Pana in prezent s-au dezvoltat 5 tipuri de implant dentar, asadar poti fi sigur ca, pentru orice problema ai avea, exista o solutie eficienta care sa iti reintregeasca dantura.

De la implantul Inno, Bredend, Megagen pana la Nobel Biocare si cel subperiostal personalizat, ai garantia ca medicul stomatolog va avea de unde sa aleaga un tratament potrivit pentru cazul tau.

Ce probleme rezolva acest tratament stomatologic?

Procedura de inserare a unui implant dentar iti va schimba radical viata. Tratamentul iti va imbunatati aspectul zambetului, dar si al intregii fete, in timp ce ofera senzatia de dinti naturali, care se integreaza perfect in dantura ta. Pe langa faptul ca arata exact ca ceilalti dinti, piesa isi indeplineste functiile la un nivel la fel de inalt, ceea ce iti va garanta confort.

In plus, tratamentul opreste atrofierea osului, previne retractia gingiei si ajuta la disparitia defectelor de fonatie.

Datorita acestor schimbari, atat viata personala, cat si cea sociala se vor imbunatati considerabil. Dupa procedura de inserare a unui implant dentar, vei reusi sa ai din nou incredere in tine si te vei simti puternic, ceea ce te va ajuta sa iesi mai des in lume si sa creezi relatii interpersonale, fara sa iti mai fie jena de zambetul tau incomplet.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, este important sa alegi o clinica stomatologica de top, unde expertiza medicala si tehnologia de ultima generatie merg mana in mana. La Dental Premier ai garantia ca beneficiezi de tratamente efectuate la cel mai inalt nivel de profesionalism, care iti readuc zambetul perfect de altadata.

Gata cu durerile, disconfortul si rusinea provocate de o dantura edentata! Apeleaza la cei mai buni specialisti din domeniul implantologiei si bucura-te din nou de o viata frumoasa si lipsita de griji! Contacteaza chiar acum echipa si programeaza-te pentru o consultatie la clinica stomatologica de top!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *