In ce consta tratamentul unic de suprafata din cadrul unui implant Megagen?

Medici stomatologi si cercetatori din lumea intreaga cauta in permanenta cele mai bune proceduri, menite sa imbunatateasca starea de sanatate si calitatea vietii pentru un numar cat mai mare de pacienti, indiferent de varsta sau de problemele cu care se confrunta.

Printre cele mai importante solutii destinate persoanelor care si-au pierdut dintii se afla asa-numitul implant Megagen, dezvoltat de compania cu acelasi nume din Coreea de Sud. Aparuta in 2002 ca subsidiar al grupului MegaGen International Network of Education & Clinical, s-a remarcat prin metode revolutionare de tratament, care astazi sunt disponibile si in Romania.

Iata, potrivit specialistilor Dental Premier, care sunt caracteristicile prin care se remarca un implant Megagen si care il transforma in alegerea ideala pentru un numar mare de persoane confruntate cu problema pierderii dintilor!

In ce consta tratamentul de suprafata in cazul unui implant Megagen?

Printre numeroase alte avantaje, procedura se remarca prin utilizarea unui tratament special de suprafata, care poarta numele de Xpeed si consta in utilizarea unei nanostructuri din ioni de calciu, incorporata pe suprafata implantului, ceea ce activeaza si accelereaza depunerea de os din jurul acestuia.

In acest fel, procesul de osteointegrare – adica vindecarea osului din jurul implantului si acceptarea acestuia din urma de catre organism – se realizeaza intr-o perioada foarte scurta de timp, de aproximativ 30 de zile. Avantajul este unul foarte mare, deoarece, in cazul altor proceduri, este nevoie de perioade care uneori ajung la 3, 4 sau chiar 6 luni.

implant megagen

Alte proceduri revolutionare utilizate pentru un implant Megagen

Procedura se remarca prin folosirea spirelor revolutionare Knife Thread, care prezinta avantajul ca pot fi utilizate indiferent de calitatea osului in care urmeaza sa fie inserate. Ele asigura protectia osului cortical si, in acelasi timp, permit atasarea unei coroane dentare fixe chiar in aceeasi sedinta in care se realizeaza inserarea.

Operatia de inserare este unica si individualizata si necesita un numar redus de interventii chirurgicale, comparativ cu procedurile clasice. In plus, de ea pot sa beneficieze chiar si persoanele care au amanat momentul prezentarii la clinica dupa ce si-au pierdut dintii, astfel ca oasele le-au fost afectate.

O alta caracteristica speciala este platforma anatomica S-line, care actioneaza ca un suport pentru gingie, aproape identic cu cel al unui dinte natural. Caracteristica se dovedeste extrem de importanta in special in cazul dintilor din fata, unde criteriile estetice sunt prioritare pentru numerosi pacienti. Datorita aspectului astfel imbunatatit, diferenta dintre un implant Megagen si un dinte natural este insesizabila.

Conexiunea hexagonala interna de tip con-in-con de 5 grade reprezinta o alta caracteristica speciala a procedurii dezvoltate in Coreea de Sud. Ea are rolul de a asigura o inchidere ermetica prin sudura la rece intre diferitele elemente ale implantului. Astfel, sunt eliminate riscurile slabirii surubului intern, precum si cele ale unui eventual disconfort pe care ar putea sa il resimta persoanele supuse tratamentului. Solutia capata o rezistenta deosebita in timp, pacientii fiind siguri ca nu va mai trebui sa apeleze la alte proceduri stomatologice, ci va fi suficient sa respecte normele firesti de igiena dentara.

Datorita tratamentului unic de suprafata, precum si tuturor celorlalte caracteristici revolutionate, un implant Megagen se dovedeste solutia optima chiar si pentru cazurile dificile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *