Alegerea celor mai bune tractoare John Deere pentru afacerile din domeniul agricol

Agricultura va fi intotdeauna un domeniu profitabil, iar tara noastra este recunoscuta pentru potentialul mare pe care-l are in acest domeniu. Cu toate acestea, nu orice ferma reuseste sa atinga succesul din cauza mai multor motive. Unul dintre cele mai importante este legat de utilajele folosite si capacitatea acestora. Fiecare antreprenor din agricultura cunoaste detalii despre tractoare John Deere, dar care sunt criteriile care stau la baza alegerii celor mai bune astfel de tractoare?

Aveti o afacere in domeniul agriculturii sau lucrati un pamant de dimensiuni mari? Fara un tractor de calitate este aproape imposibil sa scoateti maxim din pamantul pe care-l aveti. O astfel de investitie te ajuta sa-ti maximizezi profitul si sa depui mai mult efort in fiecare faza a productiei.

Daca intentionezi sa-ti cumperi mai multe tractoare John Deere, te felicitam pentru alegerea facuta in privinta brandului, dar te incurajam sa-ti optimizezi alegerea in functie de urmatoarele detalii:

Alege un brand la care poti schimba piese pentru utilajele agricole

Tractorul pe care-l cumperi nu va functiona ca in prima zi pentru o perioada nedeterminata. Pentru ca este supus zilnic la incercari, unele piese nu vor mai rezista si vor trebui schimbate. Trebuie sa-ti cumperi un tractor pe care iti permiti sa-l intretii. Daca amani prea mult momentul risti sa strici mai multe componente de baza ale tractorului. Asta inseamna o investitie mai costisitoare.

Imediat dupa ce ti-ai ales care tractoare John Deere sunt potrivite pentru afacerea ta incearca sa studiezi si pretul pieselor pentru aceste utilaje agricole. Fa-ti toate calculele necesare, iar in momentul in care tragi linie trebuie sa fii pe plus. Nu uita, un tractor ieftin te poate bucura doar in momentul in care-l platesti. Pe termen lung, acesta se va defecta continuu si vei fi nevoit sa investesti in reparatii mai mult decat ai dat pe el.

Tipuri de tractoare John Deere prezente pe piata

Pe piata se pot gasi mai multe tipuri de tractoare, fiecare potrivit pentru un anumit tip de activitate. Asigura-te ca ai cunostinte despre utilajele care-ti sunt de folos pentru a maximiza productia inainte de a face o astfel de comanda. Cele standard sunt cele mai comune, dar poti opta si pentru alte modele in functie de tipul solului. Sa nu-ti fie teama sa pui intrebari specialistilor, suntem siguri ca reprezentantii celor mai importante magazine din care poti cumpara tractoare sunt bucurosi sa va raspunda tuturor intrebarilor.

Tractoarele senilate sunt ideale pentru solurile impermeabile. Cele cu senile din cauciuc au o viteza mai mare, in timp ce semisenilatele sunt mai puternice la tragere.

Tractor second-hand de vanzare sau tractoare noi?

La aceasta intrebare iti poti raspunde singur, in functie de nevoile tale. Ideal ar fi sa-ti cumperi tractoare John Deere noi, dar suntem constienti ca nu oricine isi permite. Tine cont de suprafata de teren pe care trebuie sa o muncesti si fa o alegere inteleapta, de viitor. Un tractor nou va necesita mai putine investitii de intretinere si va fi mai performant.

Majoritatea tractoarelor vechi nu au fost intretinute corespunzator, deci vor da semne de oboseala in termen scurt. Daca ai incredere in afacerea ta si tractorul este utilajul agricol care te poate ajuta sa te dezvolti, investeste in tractoare noi. Cu timpul vei realiza ca ai facut cea mai buna alegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *