Ce poți vizita la Paris

Parisul este unul din orașele de poveste ale lumii, care te atrage printr-o poveste și o istorie incredibilă și prin numeroase obiective deosebite. De asemenea, este și un oraș foarte romantic, ce parcă este construit special pentru cupluri și pentru iubire.

Dacă ajungi în vizită în acest oraș, vei găsi cu siguranță numeroase case de modă, universități, muzee, baruri și restaurante, unde să îți petreci diminețile și zilele, precum și numeroase cluburi de noapte, care să te facă să vibrezi.

Parisul nu neglijează nici persoanele pasionate de monumente și de istorie, oferind numeroase astfel de obiective, care să îți ocupe câteva zile de excepție.

Obiective turistice în Paris

Dacă te-ai hotărât să vizitezi Parisul, iată cele mai de succes obiective turistice pe care trebuie să le vizitezi:

  • Turnul Eiffel – Fără doar și poate cel mai cunoscut obiectiv din Paris și chiar din Franța. Construit din metal și cu o înălțime de 324 de metri, este un monument impozant care atrage an de an sute de mii de vizitatori. Acesta poate fi vizitat și se poate urca până în vârf, de unde vei avea o panoramă deosebită asupra orașului. Ceea ce poate nu știai este că turnul Eiffel este construit din oțel fabricat în România, mai exact la Reșița.
  • Muzeul Luvru – Un alt obiectiv turistic extrem de important din Paris este muzeul Luvru. Acesta este unul din cele mai mari muzee din lume și prezintă numeroase sculpturi, decorațiuni și obiecte care datează de milioane de ani. Dacă vei ajunge aici, cu siguranță vei fi încântat și de împrejurimi, unde vei găsi restaurante de înaltă clasă și numeroase facilități deosebite.
  • Notre Dame de Paris – Cine nu a auzit de cartea ”Cocoșatul de la Notre Dame”? Mulți dintre noi au și citit-o. Notre Dame este cu siguranță un obiectiv pe care nu trebuie să îl ratezi în momentul în care ajungi la Paris. Acesta reprezintă cu succes cultura gotică și are o istorie deosebit de bogată, care cu siguranță te va încânta.

Practic, Parisul este un oraș de poveste, pe care nu trebuie să îl ratezi și căruia trebuie să îi vizitezi absolut toate obiectivele, deoarece te vor îmbogăți din punct de vedere cultural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *