Astrologia copilului Rac

Compatibilitate

Cea mai compatibila mama pentru copilul Rac este Pesti/Rac.

Cel mai compatibil tata pentru copilul Rac este Scorpion/Taur.

Copilul Rac – Sustinatorii din zodiac

In fiecare copil Rac veti gasi un loc mama. Ei sunt sustinatorii, hranitorii din zodiac. Vor aduce acasa toti copiii sau animalele rataciti. Sunt foarte sensibili fata de ei insisi, dar si fata de sentimentele celor din jur. Sunt foarte intuitive si imaginativi. Le pasa nu numai de asupritii din lume, cat si de familiile lor. Vor proteja membrii familiei cu orice pret. Le place sa se isi imbratiseze papusile sau animalele din plus. Jucariile sub forma unor unelte sau instrumente mici sunt preferatele lor.

De obicei gasiti un Rac acasa. De obicei, au locul lor special sau camere private. Le place sa stranga. Cand cresc, pastreaza hartiute cu numere de telefon pe ele. A strange nu e rau daca e vorba de a strange bani. Majoritatea celor mai bogati oameni de pe planeta sunt Raci. Luarea emotiilor altora asupra lor poate fi o problema pentru acesti copii. Au schimbari de stare destul de accentuate. Cand sunt deprimati, devin cruzi. La fel ca simbolul lor, crabul, vor “clantani” la tine daca le vei ameninta carapacea in care stau cand sunt suparati.

In cea mai rea stare, copiii Rac pot fi egoisti, secretosi si vor tine la durerile din trecut. Multi barbate Rac au dificultati cu partea materna. Devin excesiv de agresivi sau competitivi pentru a compensa. Incurajati acesti copii sa isi exprima sentimentele. Imbratisati-I des pentru ca le place sa fie tinuti in brate. Asa veti alina comportamentul lipicios si nevoias si ii vor tine afara din carapacea lor.

Nastere – 6 luni: Iubitori, dulci si flamanzi. Foarte sensibili la mediu si schimbarile din mediu. Timizi, opun rezistenta de a merge la altcineva decat mama. Ii place apa si baia care i se face. Poate dezvolta o afinitate pentru luna, starile se pot schimba deja in functie de fazele lunii.

6 – 18 luni: Rusinos, dragut si adorabil. Timid si curios, are nevoie de incurajare pentru a explora mediul. Ii place mancarea, dar poate ezita sa incerce ceva nou. Dezvolta iubire fata de natura si ii va placea sa se plimbe in parc sau gradini. Are nevoie de sustinere, incurajare si aprobare.

18 luni – 3 ani: Devine extravagant si plin de contradictii. Poate fi in acelasi timp, dulce, incapatanat, iubitor, defensiv. Continua sa fie timid si precaut cu strainii. Pot deveni mofturos sau plangacios, un pic lipicios. Personalizeaza evenimente si remarci.

3 -6 ani: Emotiv, defensiv si uneori consecvent. Parintilor le e dificil sa isi lase micutul Rac sa creasca. Creativitatea incepe sa se dezvolte si fantezia si prietenii imaginary continua. Are nevoie de linistire continua, compasiune, umor, calauzire ferma. Nu ii place ridicolul, competitia din partea parintior, fiind luat mult prea in serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *