Apa la 19litri, o adevarata binecuvantare pentru bunici sau parintii mai in varsta!

Cu cat inaintam in varsta, cu atat unele lucruri care ni se pareau simple odinioara devin din ce in ce mai greu de realizat. In acelasi timp, sanatatea noastra se subrezeste si avem nevoie sa fim mult mai atenti, pentru un trai cu cat mai putine griji. Din fericire, exista unele produse si servicii care ne ajuta, usurandu-ne misiunea de a avea o viata cat mai indelungata si fericita. Si nu ne referim numai la medicamente sau diferite tipuri de tratamente, ci si la obiecte aparent banale precum un bidon cu apa de 19litri, despre care vei afla mai multe citind articolul in continuare.

Odata ce bunicii sau chiar parintii nostri ajung la varsta de 60-70 de ani, greutatea cumparaturilor, atat la propriu, cat si la figurat, devine tot mai apasatoare, iar drumurile zilnice, chiar si cele de cateva minute, cu plasele pline cu alimente si PET-uri cu apa, ajung sa fie chinuitoare sau aproape imposibile. In plus, multe dintre persoanele din generatiile respective nici nu sunt foarte familiarizate cu tehnologia, pentru a putea sa-si comande online tot ceea ce au nevoie. Insa nevoile lor, in special cele legate de o hidratare corespunzatoare, raman sau chiar se transforma intr-unele si mai intense.

Aici intervii tu, in calitate de fiu/fiica sau nepot/nepoata, achizitionandu-le apa la 19litri de la H2On.ro! Compania romaneasca livreaza, acasa si la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, bidoane cu apa la 19litri, fie marca proprie, fie AQUAVIA (alcalina, cu un pH de 9.4). Apa de la H2On.ro este una de calitate superioara, 100% microbiologic pura si netratata prin clorinare, intrucat legea interzice aceasta procedura. Calitatile sale au fost remarcate inclusiv la nivel international, brand-ul primind distinctia Superior Taste Award, din partea prestigiosului International Taste Institute din Bruxelles – Belgia (in 2019, 2020, 2021 si 2022 – ultima oara cu mentiunea trei stele/punctaj maxim).

Comandand apa la 19litri pentru parintii sau bunicii tai, rezolvi mai multe probleme cu un singur apel sau click online. In primul rand, le oferi acestora acces la o apa de calitate, net superioara celei de la robinet (care, in anumite zone din tara, nici nu poate fi catalogata drept potabila). In al doilea rand, te asiguri ca acestia nu vor mai cara nenumarate sticle, pentru a-si asigura necesarul zilnic sau saptamanal, ci vor primi bidoanele direct la usa. Cat despre montajul propriu-zis pe dozator, acesta poate fi realizat de tine sau chiar de livrator, in momentul in care le aduce.

De asemenea, un alt avantaj deloc de neglijat este acela ca apa la 19litri este, in mod evident, mai ieftina decat cea la sticle de 0.33litri, 0.75litri sau la PET-uri de 0.5litri, 1.5litri, 2.5litri etc. (este binecunoscut principiul conform caruia, cu cat cantitatea creste, cu atat pretul per unitate scade). Astfel, un bidon marca H2On.ro costa doar 23 de lei (un pret de numai 1.21 lei per litru), iar unul marca AQUAVIA – 45 de lei (2.36 lei per litru). Astfel, indiferent cine plateste pentru ele, va realiza economii cu adevarat importante, pe termen mediu si lung. Iti uram hidratare placuta, la orice varsta, tie si familiei tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *